Ümit Özdağ’dan CHP’yi sarsacak Abdüllatif Şener iddiası

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'in "Sizin sığınmacı politikanız benim partimin sığınmacı politikasından daha doğru. Eğer benim partim bu politikayı sürdürürse seçimlerde CHP'den aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm" dediğini aktardı.

featured

CHP’den yeni dönemde milletvekili adayı gösterilmeyen eski Konya milletvekili Abdüllatif Şener, ilk turda Sinan Oğan’a oy verdiğini ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını açıklamasının siyasetteki yankıları sürüyor.

Benzer Haberler
IMG_0302
Abdüllatif Şener canlı yayında CHP’den istifa ettiğini duyurdu
chp abdullatif şener
Cihangir İslam, Mehmet Bekaroğlu ve Abdüllatif Şener CHP’de liste dışı kaldı
sener
Abdüllatif Şener’den eski yol arkadaşlarına şok sözler: “Kılıçdaroğlu, Erdoğan’dan daha imanlı bir adamdır”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Şener ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu.

Özdağ katıldığı canlı yayında şunları kaydetti:

“Bir partinin siyasi tabanından gelmiyorsanız bir dönem milletvekilliği yapıp çekilebilirsiniz. Abdüllatif Bey anlaşılan buna çok kırıldı. Hemen istifasını verdi. Ben sıcağı sıcağına yapılan yorumlarda Abdüllatif Şener’in infaz edildiğini düşünüyorum. Evet Sinan Oğan’a oy verdi. CHP milletvekiliyken bir sabah kahvaltısında şunu söyledi; Sizin sığınmacı politikanız benim partimin sığınmacı politikasından daha doğru. Eğer benim partim bu politikayı sürdürürse seçimlerde CHP’den aday olsam da Zafer Partisi’ne oy veririm.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir