Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın istediği oldu! İnsanlıktan utandıran görüntü…

Her mecrada sığınmacılarla ilgili yaptığı ırkçı çıkışlarıyla gündemi meşgul eden ırkçı provokatör Ümit Özdağ’ın isteği maalesef oldu. İstanbul'da çekilen bir videoda, sığınmacı çocuğa yapılan işkence, yürekleri sızlattı.

featured

‘’Çocukların milliyeti olur’’ diyerek, sığınmacı çocuklara yönelik adeta provokasyon çağrısında bulunan Ümit Özdağ’ın çağrısı ne yazık ki yanıt buldu. Ağzından çıkan her kelimede ırkçı söylemlerini bir üst seviyeye çıkarmayı başaran provokatör Ümit Özdağ’ın sözlerinin ardından sığınmacı küçücük bir çocuğa, sokak ortasında küfürler yağdıran bir kişi, hem çocuğu dövdü hem de o anları kaydederek sosyal medyada yayınladı.

ÜMİT ÖZDAĞ: ‘ÇOCUKLARIN MİLLİYETİ OLUR’

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı TELE 1 ekranlarında Enver Aysever’in programında Suriyelilerle ilgili yine nefret kusan ırkçı Özdağ, ‘’Suriyeliler burada kalırsa milyonlarca Türk çocuğunun travması olacak’’ açıklamasında bulunmuştu.

‘’Çocukların milliyeti olur” diyerek, sığınmacı çocuklara yönelik de provokasyon yapılmasının önünü açmaya çalışan Özdağ, Enver Aysever’e, “Çocukların milliyeti olur. Siz çok romantiksiniz, sizin romantizminizle devlet yönetemeyiz. Siz çiçek, böcek devam edin.” ifadelerini kullanmıştı.

KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA YAPILAN YÜREKLERİ SIZLATTI

Özdağ’ın provokasyon için yaptığı bu açıklama karşılığını buldu. Sosyal medyada yayınlanan videoda, küçücük bir sığınmacı çocuğun dayak yediği ve küfürlere maruz kaldığı görüntüler, yürekleri sızlattı.

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerde, ”Abisine bir tane tokat attık kaçtı, kahpe kardeşini bırakıp kaçtı. Abisi kaçarken motordan düştü” notuyla paylaşılırken, sığınmacı çocuğa küfürler edildiği, tokat ve tekme ile dövüldüğü görülüyor. 

Yere düşen çocuğa şiddet devam ederken, güçlükle kalkan çocuk, ağlaya ağlaya kaçmaya çalışıyor.

İşte o görüntüler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir