Önce kışkırtıyor, sonra kıvırıyor! Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın aklına uyanlar dehşet saçtı…

Her fırsatta sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalarla kin ve nefret kusan Ümit Özdağ’ın aklına uyan bir grup, ‘’Suriyeli sığınmacı’’ olduğu iddia edilen bir şahsı dövdüğü görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

featured

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın sığınmacılarla ilgili her fırsatta söylediği sözler, halkı kin ve nefrete sürüklüyor.

“Köpeğe mama verin, Suriyeliye ekmek vermeyin”, ‘’Ceketimi çıkarıp Suriyelilere girişeceğim’’ gibi ırkçı söylemleriyle gündemi sürekli meşgul etmeyi başaran Irkçı Zafer Partisi’nin provokatör Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın aklına uyan bir grup, Suriyeli sığınmacı olduğu düşünülen bir şahsın videosunu çekti; ilk başta yemin ettirip, özür dillettiler, sonrasında ise teker teker tokatladılar.

‘’ESAS DURUŞA GEÇ’’ DİYEREK DARP ETTİLER

Görüntülerde ilk etapta; ‘’Tüm Türkiye’den özür diliyorum. Türk kızlarından özür diliyorum. İşime gücüme bakacağım’’ gibi sözler söyletilen sığınmacıya, ‘’Esas duruşa geç’’ diye talimat veriliyor. Sığınmacının esas duruşa geçmesiyle birlikte kendisini alıkoyan gruptan birkaç kişi, sığınmacıyı tekme ve tokatlarla darp ediyor.

Grup, o anları ise kameralar tarafından kaydediyor.

IRKÇI PROVOKATÖR ÖZDAĞ’DAN SAMİMİYETSİZ PAYLAŞIM!

Söz konusu görüntüleri Twitter’da paylaşan Özdağ, sığınmacılarla ilgili yaptığı ırkçı-provokatif paylaşımları unuturcasına, samimiyetsizce bir açıklama paylaştı.

Özdağ, ‘’Bu tür hareketler çok yanlış.Türkiye vahşi Batı değil. Devlet var. Güvenlik güçleri var.Eğer bu adam bir suç işledi ise polise haber verirsiniz.Adamı dövüp bunu da videoya çekip yayınlıyorsanız amacınız provokasyondur. Bu provokasyonu kimin adına yapıyorsunuz?’’ dedi.

Ümit Özdağ’ın ırkçı güruhu Hitler’i kıskandırdı: “Köpeğe mama verin, Suriyeliye ekmek vermeyin”

Ceketini çıkarıp Suriyelilere girişecekmiş! ‘Stajyer Hitler’ Ümit Özdağ’dan büyük provokasyon

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir