Ukrayna resmi Twitter hesabından Coca Cola’ya tepki: “Pepsi karşı saldırı zamanı”

Rusya'nın Ukrayna' ya saldırısının ardından Rusya'ya karşı dev şirketler yaptırımlar uygulamaya devam ederken, Coca Cola şirketinden hiçbir yaptırım uygulanmamasının ardından Ukrayna resmi Twitter hesabından Pepsi'ye destek verdiğini bildiren yazı paylaştı.

featured

Ukrayna’dan Coca Cola’ya ilginç tepki! Ukrayna’ya saldırısıyla bir savaş başlatan ve dünyanın dört bir yanında tepkiyle karşılanan Rusya, siyasi ve ekonomik yaptırımlara maruz kalmasının yanı sıra şirketler tarafından da protesto ediliyor. Dünya her gün pek çok şirketin Rusya karşıtı kararlarını konuşurken, Coca Cola şirketinden halen daha bir ses çıkmaması dikkatleri çekti.

UKRAYNA’DAN COCA COLA’YA TEPKİ 

Rusya’nın Ukrayna’ ya saldırısının 10.gününde Rusya’ya karşı dev şirketler yaptırımlar uygulamaya devam ederken, Coca Cola şirketinden hiçbir yaptırım uygulanmamasının ardından Ukrayna resmi Twitter hesabından Pepsi’ye destek verdiğini bildiren yazı paylaştı.

Ukrayna resmi Twitter hesabından Coca Cola’ya karşı tepki gösterdiği paylaşımında; “Bu artık lezzetle değil, iyi ve kötü ile ilgili bir mesele. @cocacola ikincisini seçti. @pepsi, şimdi karşı hamleni yapma zamanı” ifadelerini kullandı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir