Üç Kuruş’tan ilk görüntü geldi! Uraz Kaygılaroğlu bombası…

featured

Kartal karakterine hayat verecek olan Uraz Kaygılaroğlu, Ay Yapım ile anlaşan ilk ünlü isim olmuştu. Kendisine teklif edilen Efe karakteri yerine Kartal isimli rolü tercih eden oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde yer alan ve çok da başarılı bir işe imzasını atan Uraz Kaygılaroğlu, ayrıca geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de başrolde yer aldı.

Hayranları ünlü oyuncunun yer aldığı Üç Kuruş isimli dizisini merakla bekliyor. Oyuncunun yeni dizideki yeni imajı da ilk kez ortaya çıktı. Oyuncu, yeni dizideki imajını instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

SAÇLARINI SARIYA BOYATTI

Rolü için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, Roman bir karakter ile ekranda yerini alacak. Roman dansları konusunda eğitim aldığı da ortaya çıkan Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin en sürpriz ismi olarak dikkatleri çekiyor.

Kartal rolü için bir süredir hazırlanmakta olan oyuncunun imajını yenilemesi hayranlarını fazlası ile şaşırttı. Sosyal medyada oyuncunun bu haline büyük ilgi vardı. Hayranları Üç Kuruş dizisini daha da çok merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir