TYT soruları çalındı mı? YKS 2021 iptal mi edilecek? Felsefe 13. soru bu YouTube videosunda

featured

YKS 2021 sınavı tamamlandı. Ancak bir YouTube videosunda TYT’de yer alan bir soru görüldü. Milyonlarca öğrenci inanmak istemese de asıl olay sınavda sorunun yerini bilen başka bir kullanıcı oldu.

Sorunun yeri doğru bilindi

Sınavdan 4 gün önce hem soru hem de sorunun TYT sınavındaki yeri ortaya atıldı.

Milyonlarca öğrencinin merak ettiği TYT soruları çalındı mı sorusu cevap arıyor. YKS sınavından 4 gün önce YouTube yer alan bir soru bugün sınavda öğrenciler karşısına çıktı.

Ancak daha büyük olay ise sınavdan 4 gün önce sorunun yerini bilen kullanıcı oldu.  YouTube videosu 1 yıl önce atılsa da kullanıcının 4 gün önce yaptığı yorumda “2021 TYT 13. soru” yazması kafaları karıştırdı. TYT’deki 13. sorunun bu soru olduğu iddialar arasında.

Zafer, zafer benim diyebilenlerindir isimli kullanıcı, videonun altındaki yorumlarıyla şüphe çekmeye devam etti.

Kullanıcının attığı yorumlar olay yarattı. Tüm bunların ardından Zafer, zafer benim diyebilenlerindir isimli kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

YKS 2021 iptal mi edilecek?

YouTube videosunda 1 yıl önce soru tahmini doğru çıkması sonrası, “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir” adlı kullanıcının sorununu doğru yerini söylemesi büyük olay oldu. YKS 2021 sınavı bu iddialar doğruysa iptal edilebilir. Gözler ÖSYM’ye çevrildi. ÖSYM konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

İŞTE YKS 2021 iptale götürebilecek o video:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir