Twitter’ın başı Threads ile dertte! 100 milyon kullanıcıya ulaştı

Marc Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta'nın Twitter katili olarak bilinen yeni rakibi sosyal medya platformu Threads, sadece 5 günde 100 milyon kullanıcıyı geçti.

featured

Marc Zuckerberg’in sahibi olduğu Meta tarafından Instagram ile senkronize olarak çalışacak şekilde piyasaya sürülen yeni Twitter rakibi sosyal medya uygulaması Threads, sadece 5 günde 100 milyon kullanıcıya ulaştı.

THREADS’IN BAŞARISI ŞAŞIRTICI

Son zamanlarda en hızlı büyüyen platformlardan olan ChatGPT’nin 2 ayda 100 milyon kullanıcıya ulaştığı düşünüldüğünde, Threads’in yakaladığı başarı gerçekten küçümsenmeyecek derecede.

Dikkat çeken kısımlardan birisi de 100 milyon kullanıcının platformu aktif olarak kullanması ve Threads’in henüz tüm dünyada mevcut olmaması. Örneğin uygulama Avrupa Birliği’nde hala yasak. Yani sırada bekleyen milyonlarca kullanıcı daha var.

Threads’ın Instagram hesabınıza bağlı olması ve yeni bir üyelik oluşturmadan direkt olarak kullanmaya başlayabilmeniz bu kullanıcı sayısındaki hızlı artışın önemli nedenlerinden biri olarak da gösterilebilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir