Twitter’a büyük rakip Threads kullanıma açıldı! Milyonlarca kez indirildi

Sosyal medyada 'Twitter katili' olarak isim takılan Instagram ekibi tarafından oluşturulan yeni sosyal medya platformu Threads kullanıma açıldı. Yeni platforma saatler içerisinde 3 milyona yakın kişi girdi. Peki Threads hesabı nasıl açılır? İşte detaylar...

featured

Twitter’ın sahibi Elon Musk ve META’nın sahibi Mark Zuckerberg arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Zuckerberg Twitter’da yaşanan son gelişmeleri fırsat bilerek ‘Twitter katili’ olarak adlandırılan Threads’i kullanıma açtı.

THREADS’A NASIL GİRİŞ YAPILABİLİR?

Meta’dan tarafından yapılan açıklamada, Instagram ekibi tarafından oluşturulmuş yeni bir uygulama olan Threads’in kullanıma açıldığı bildirildi. Açıklamada, yeni platforma kullanıcıların Instagram hesapları aracılığıyla giriş yapabileceği aktarıldı.

KARAKTER SINIRI 500 OLACAK 

Yeni platformda karakter sınırının 500 olduğu belirtilen açıklamada bağlantılar, fotoğraflar ve beş dakika uzunluğunda videoların da paylaşılabileceği kaydedildi.

Açıklamada, Threads’in iOS ve Android için 100’den fazla ülkede kullanıma sunulduğu ve bu ülkelerde uygulamanın App Store ve Google Play Store’dan indirebileceği bildirildi.

2 SAATTE 2 MİLYON ÜYEYİ GEÇTİ

Meta’nın Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, resmi Threads hesabından yaptığı ilk paylaşımda “Hadi başlayalım. Threads’e hoş geldiniz” ifadesini kullandı.  Zuckerberg, “Threads, ilk 2 saat içinde 2 milyon üyeyi geçti” bilgisini paylaştı.

THREADS NASIL İNDİRİLİR?

Apple Store ve Google Play üzerinden indirilebilecek olan Threads’e Instagram kullanıcıları mevcut hesaplarıyla kayıt olabiliyor. Bu kullanıcılar platforma kayıt olduklarında mevcut kişilerini takip edebiliyor.

Ayrıca Threads hesabı açmak için Instagram’a üye olma şartı yok. Buna göre Instagram hesabı olmayan kullanıcılar yeni hesap açarak Threads’e kayıt olabilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir