Tutarlılıkta Muharrem İnce gibi ol… Rüzgar gülü Muharrem’in Kemal Kılıçdaroğlu sevgisi!

featured

2018’de CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçimden sonra 2 yıl ortadan kaybolmuş, sonrasında Memleket Hareketi’ni kurarak yurdu dolaşmaya başlamıştı. Bu süreçte hemen hemen tüm yandaş kanallara çıkan Muharrem İnce’nin epeydir CHP’den istifa edileceği konuşuluyordu. İnce, bugünkü konuşmasında nihayet istifa edeceğini açıkladı.

CHP’yi Atatürk’ün izinden gitmemekle suçlayan İnce’nin 3 yıl önceki adaylık konuşması yeniden hatırlandı. Bu konuşmada İnce, Kılıçdaroğlu’nu ayakta alkışlatmış, ona övgü dolu sözlerle seslenmişti. İnce şunları söylemişti:

Sayın Genel Başkanımıza, milletimizin önünde, partimize ve ülkemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Tarihe not düşülek “Adalet Yürüyüşü”nü düzenlediği için Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu ayakta alkışlıyorum. Kendine muhalif bir ismi cumhurbaşkanı adayı yapmak her babayiğidin harcı değildir.

Selvi Kılıçdaroğlu ağlamıştı

İnce’nin bu sözlerinden sonra salondakiler Kılıçdaroğlu’nu coşkuyla alkışlamış, Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da göz yaşlarını tutamamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir