Müge Anlı’da şok! Türkücü Cüneyt Demiral 600 bin lira dolandırdığı Safiye Çallı’yı tekrar dolandırdı…

featured

Facebook’tan tanıştığı türkücü Cüneyt Demiral tarafından dolandırılan Safiye Çallı, geçtiğimiz aylarda gözyaşları içerisinde Müge Anlı ve ekibine başvurdu. 25 yıllık evliliğinden bir oğlu olan Safiye Çallı, 15 yaş küçük türkücü sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu’daki iki evinin parasını kaptırdı.

SATTIĞI EVLERLE ARABA VE ARSA ALMIŞ

Evlilik vaadiyle tüm birikiminden olan Çallı, görüşmeden önce de sık sık borç olarak para gönderdiğini söyledi. İddiaya konu olan Türkücü Cüneyt’in sattığı evlerle araba ve arsa aldığı ortaya çıktı.

Müge Anlı’da ilginç anlar! Safiye Çallı’yı dolandıran türkücü sevgili Cüneyt Demiral, stüdyoya arabayla geldi…

Genel vekaletname de verdiğini söyleyen Çallı, İstanbul’da ev alacağı vaadiyle kandırıldığını belirtti.

Kendinden 15 yaş büyük sevgilisinden aldığı paralarla araba ve arsa alıp onu terk eden türkücünün Halk Müziği Ses ve Sahne Sanatçısı Cüneyt Demiral, sahne adıyla Akkuşlu Cüneyt çıktı.

YENİDEN DOLANDIRILDI

Evi ve arabasını aldıktan sonra yeniden Cüneyt ile görüşen Safiye Soylu, bir kez daha dolandırılma iddiasıyla Müge Anlı’dan yardım istedi.

Safiye Telli yayından ayrıldıktan sonra Cüneyt Demiral’in bir kez daha ağına düşmüştü. Cüneyt ile mesajlaşmaya devam etmiş, bir kez daha tatlı sözlerine kanmış ve elindeki parayı yine kaptırmıştı. Cüneyt İstanbul’dan kalkıp onu görmeye Ankara’ya gitmiş, Safiye’de ona romantik bir yemek hazırlamıştı. Cüneyt o ziyarette Safiye Telli’yi yalnız bırakmak istediğini söyleyip onu İstanbul’a taşınmaya ikna etmiş. Cüneyt kendisine aşık olan Safiye’ye ‘sen eşyalarını hazırla ben de nakliye aracı ayarlayayım. Ama 20 bin lira para lazım’ demiş. Safiye Telli de bu sözlere kanıp hesabından 20 bin lira çekip Cüneyt’e veriyor ve evini toplamaya başlıyor. Cüneyt ‘nakliye aracını getireceğim’ diyerek evden 20 bin lira ile çıkıyor ve bir daha geri dönmüyor.

Dolandırıcı sevgili, ünlü türkücü Akkuşlu Cüneyt çıktı! İşte Müge Anlı’da Safiye Çallı’yı dolandıran Cüneyt Demiral’ın klipleri…

KADINLARA ÖZEL GÖRÜNTÜLERİYLE ŞANTAJDA BULUNUYOR

Müge Anlı, talihsiz kadının mağdurlarından yalnızca bir tanesi olduğunu çok geçmeden ortaya çıkardı. Onlarca kadını evlilik vaadiyle dolandırdığı canlı yayına bağlanan tanıklarla öğrenilen Cüneyt Demiral’ın kadınların özel videolarını çekip şantaj yaptığı da ortaya çıktı. Yayına bağlanan Cüneyt’in babası Kemal Demiral ise, “Oğlunun dolandırıcı olduğunu kabul ederek “Safiye’nin iki evini sattı. Parasını vermedi. Oğlum bile demek istemiyorum” dedi.

Müge Anlı’da Safiye Çallı’yı dolandıran kişi, ünlü türkücü Cüneyt Demiral çıktı! Cüneyt Demiral (Akkuşlu Cüneyt) kimdir?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir