Türkiye – Sırbistan voleybol final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2 yenerek adını finale yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın finaldeki rakibi, 1 Eylül 2023 Cuma akşamı saat 21:30'da oynanan Sırbistan - Hollanda maçı sonrası belli oldu. Ay Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye - Sırbistan final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

featured

Filenin Sultanları voleybol final maçı tarihi, saati ve canlı yayın izle kanalı voleybol severler tarafından merak ediliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Şampiyonası finalindeki rakibi ise Sırbistan oldu. Filenin Sultanları son olarak Polonya’yı 3-0’lık set sonucuyla eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı. İtalya karşısında da 3-2 galip gelen Filenin Sultanları finale çıktı. Şampiyonanın çeyrek final mücadelesinde Polonya’yı da set vermeden mağlup eden ve 7’de 7 yapan milli takım, 9 maçlık şampiyonluk serisinin 8’inci maçında yarı finalde İtalya’yı yenip 8’de 8 yaptı. Filenin Sultanları altın madalya için son maçına çıkacak.

TÜRKİYE – SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Sırbistan final maçı, 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 21.25’te oynanacak. Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanacak mücadele, TRT Spor Yıldız’dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü kez finale yükselmeyi başardı. Tarihinde 2003 ve 2019’da finale yükselen milli takım, bu iki maçı da kaybederek gümüş madalya elde etmişti. Avrupa şampiyonalarında 2 gümüşün yanı sıra 3 bronz madalyası bulunan Türkiye, FIVB sıralamasında 1 numara olarak katıldığı organizasyonda altın madalyayı kazanmaya sadece bir galibiyet uzaklıkta bulunuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir