Türkiye, Faroe Adaları karşısında: Millilerin ilk 11’i belli oldu!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk maçında bu akşam Faroe Adaları'nı konuk edecek. Millilerin maça çıkacağı ilk 11 belli oldu.

featured

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın, Faroe Adaları maçına başlayacağı ilk 11 açıklandı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele, saat 21.45’te başlayacak. Mücadele, TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Malta Futbol Federasyonundan hakem Trustin Farrugia Cann düdük çalacak. Cann’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Luke Portelli ve Edward Spiteri yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matthew De Gabriele olacak.

STEFAN KUNTZ İLE 7. MAÇ

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 7. maçına Faroe Adaları karşısında çıkacak.

Milli takım, Kuntz ile çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 14 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü.

Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul’da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya’yı 2-1, üçüncü karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık’ı 6-0 yendi. Milli takım, Stefan Kuntz’la 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda dördüncü maçında ise deplasmanda Karadağ’ı 2-1 mağlup ederek play-off yarı finaline katılma hakkı elde etti.

Ay-yıldızlı ekip, play-off yarı finalinde Portekiz’e deplasmanda 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası’na katılma şansını kaybetti.

Milliler, son olarak hazırlık maçında Konya’da konuk ettiği İtalya’ya 3-2 yenildi.

A MİLLİLER’İN 11’İ

Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Enes Ünal

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir