Trump’ın ses kayıtları ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dikkat çeken sözler

CNN’in yayınladığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın 8 saatlik ses kayıtları dünya gündemini oldukça meşgul ederken, ses kayıtlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti.

featured

ABD’li gazeteci Bob Woodward tarafından CNN’de yayımlanan eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın ses kayıtları son zamanlarda büyük yankı uyandırdı. ‘The Trump Tapes (Trump Kayıtları)’ ismi verilen ses kayıtları 8 saat sürüyor.

CNN söz konusu kayıtlara haberinde kesit kesit yer verirken, Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bahsettiği anlar dikkat çekti. Röportajlarda Trump’ın “Ben Erdoğan’la iyi anlaşıyorum, benim için gidiyor” dediği iddia edildi.

Yine CNN’de yer alan haberin devamında Trump’ın daha sert insanlarla daha iyi anlaştığını söyleyip, “Cumhurbaşkanı Erdoğan da sert görünüyor, ancak belki de bu kötü bir şey değildir” dediği ifade edildi.

Bunun yanı sıra Trump, Erdoğan haricinde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ve Rusya lideri Vladimir Putin’i de sevdiğini söylüyor.

40 ajanla 9 saat süren arama! Trump’tan FBI’ya hırsızlık suçlaması

Kayıtların devamında Trump’un o zamanki ulusal güvenlik danışmanı Robert O’Brien, yardımcısı Matthew Pottinger ile daha önce hiç duyulmamış konulardan da bahsediliyor.

Kayıtları yayınlayan gazeteci Woodward ise Trump’ın başkanlığını kesin bir dille reddederek onun ”Bu iş için yanlış adam olduğunu düşündüğünü’ dile getiriyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir