Tozluyaka’da planlar değişti! Dizi senarist değişikliğine mi gidecek?

FOX TV reyting savaşına dahil oluyor. Tozluyaka'da senaryo şaşılacak derecede değişti. Öldü denilen Cemre'nin geri dönmesi kafalarda senarist değişikliğine mi gidiyor sorusunu da beraberinde getirdi.

featured

FOX TV yaz dizilerinde yapmış olduğu seçimler ile popülaritesinde gerileme yaşadı. Eylül ayı itibari ile yeni sezonda dizilerin ekranlara yavaş yavaş geri dönmesi ile kanallar arasındaki kıyasıya rekabet yeniden başladı.

Sezonluk diziler ekranlara döndükçe yaz dizileri etkisini kaybetmeye devam ediyor. Reytingleri elinde tutmaya çalışan diziler ise çareyi senaryoların seyrini değiştirmekte arıyor.

Sezonun dizileri ekranlarda yerini almaya devam ettikçe reytinglerde değer kaybeden dizilerden bir diğeri de Tozluyaka oldu.

Çareyi sahneleri değiştirmekte bulan yönetmen, senaryoda olağanüstü durumlara yer vermeye başladı. Tozluyaka’nın yeni fragmanında öldüğü zannedilen başrole bakın ne oldu?

SENARYODA DEĞİŞİKLİK

Vefa’nın ölümü araştırılırken katilin Cemre olduğu ortaya çıktı. Dizinin konusunun kısır döngüye dönerek devam edeceği düşünülürken senarist okları bambaşka bir tarafa çevirerek heyecanları yeniden arttırmayı başardı. Cemre dizinin katiliyken ölen genç rolüne büründü.

İZLEYİCİ YENİ TOZLUYAKAYI DAHA MI ÇOK SEVDİ?

Yayınlanan son bölüm ile adeta dizinin hayaleti Cemre’nin hemen unutulması izleyicileri derinden etkiledi ve dizideki Cemre karakterini ön plana çıkarmayı başardı. Yayımlanan yeni fragman adeta nefes kesti.

Cemre’nin diziye veda etmediği yayımlanan fragman ile anlaşıldı. İntikam şerbeti içmiş olan Cemre’nin, son bölümdeki ölüm sahnesinin gerçek olmadığı da anlaşılmış oldu.

Söz konusu durum sosyal medyada gündem oldu. Dizi izleyicileri senaryonun yeni halini beğenmediği için senarist değişikliğine gidilmesi gerektiğini belirtti.

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Seyirci Tozlu Yaka’nın son bölümünde Cemre’nin yokluğuna kolayca alışan arkadaşları için isyan bayraklarını çekti. Son bölüm ile öldüğü zannedilen Cemre yeniden hayata döndü! Sinemada dev ekranda baş gösteren Cemre arkadaşlarına intikamın nasıl alınacağını göstermek için geri dönüyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir