İlk Evim TOKİ İstanbul kura çekimi tarihleri belli oldu

TOKİ istanbul kura çekimi tarihleri belli oldu. 'TOKİ İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak' sorusu yanıt buldu. TOKİ Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından infografikle açıklandı. Bakan Kurum, 'İlk Evim'de İstanbul Zamanı sözleriyle merakla beklenen TOKİ İstanbul kura çekimi tarihlerini paylaştı.

featured

Merakla beklenen TOKİ İlk Evim İstanbul kura çekimi tarihlerini Bakan Murat Kurum duyurdu. Bakan Kurum, “50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Böylece “İlk Evim”de 250 bin kura çekimleri İstanbul ile son bulacak. Bu açıklamayla İlk Evim TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu yanıt bulmuş oldu.

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

250 bin sosyal konutun kurası 81 ilde 3,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. İstanbul için 50 bin sosyal konutun kurası Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında noter huzurunda çekilecek.

 

‘İLK EVİM’DE İSTANBUL ZAMANI: TOKİ KURA ÇEKİMİ 16 MART’TA

Bakan Kurum, İstanbul’daki kura çekimleriyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında “İlk Evim’de İstanbul zamanı! 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim” projesinde kura çekimleri İstanbul’da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Benzer Haberler
toki ilk evim ilk iş yerşim
TOKİ’nin ‘İlk Evim Arsa İlk İş Yerim’ projesi hakkında 15 doğru, 15 yanlış
1662967158_750x422
‘İlk Evim İlk İşyerim’ projesinde ödeme taksit ve vade nasıl olacak? İşte detaylar
thumbs_b_c_698a187361fd95a4134c62d15ee8f1c7
TOKİ İlk Evim İlk İşyerim başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?

 

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ’NDE KURA ÇEKİMİ İÇİN SON AŞAMAYA GEÇİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül’de açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan “İlk Evim” projesinde kura çekimlerinde sona gelindi. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen kura çekimleri 6 Mart tarihinde Ankara’da başlayarak kalan diğer illerle devam etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir