Togg’un yeni modeli için tarih verildi! Bakan Kacır duyurdu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg ile ilgili detayları paylaştı. Kacır, bin 500'e yakın yerli otomobil TOGG'un şu an yollarda olduğunu söyledi. Bakan Kacır, "Sedan modeli de bekleniyor. Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025’in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak." dedi.

featured

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, NTV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. TOGG‘un sedan modeline ilişkin bilgiler veren Kacır yeni modelin yollarda olacağı tarihi açıkladı.

“YILIN SONUNA DOĞRU TANITILMAYA BAŞLANACAK”

Bakan Kacır şunları aktardı:

“SUV modeli bir süre devam edecek. Markanın tasarım yöneticileri var. Makul sürelerle bu modelleri, tüm markalar gibi TOGG da güncelleyecektir. Sedan modeli de bekleniyor. Zannediyorum önümüzdeki yılın sonuna doğru sedan modeli tanıtılmaya başlanacak. 2025’in ilk çeyreğinde de pazara sunulma noktasına gelinmiş olacak.”

Bin 500’e yakın TOGG’un şu anda Türkiye yollarında seyahat ettiğini belirten Bakan Kacır, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“AMA HEDEF MUHAKKAK İHRACAT”

“TOGG, savunma sanayiinde öğrendiğimiz başarı hikayesinden ilham alarak yönetilen bir projedir. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı ülkelerde TOGG’u hediye etti. Dolayısıyla o ülkelerde TOGG görülmeye başlandı. Bunun bir ihracata dönüşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ama hedef muhakkak ihracat.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir