TOGG’un Tesla’yı tedirgin edecek özelliği sosyal medyayı salladı

Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişmeler yaşanırken TOGG'dan şarj cihazlarıyla ilgili yeni açıklama daha geldi. Buna göre TOGG'un şarj aletleri tüm elektirikli araçların kullanabileceği belirtildi. Diğer yandan TOGG'un Tesla'yı tedirgin edecek özelliği daha ortaya çıktı.

featured

Türkiye‘nin klasik otomotiv endüstrisinin mobilite ekosistemine dönüşüm devriminin öncüsü olarak kabul edilen projede süreç, yola çıkılırken planlandığı şekilde devam ediyor.

TOGG’DAN YENİ AÇIKLAMA

Bu çerçevede, fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg’da adım adım sona yaklaşılıyor. Türkiye’nin otomobili Togg’dan şarj cihazlarıyla ilgili yeni açıklama geldi.

Bunun yanında TOGG’un Tesla’yı tedirgin edecek bir özelliği daha açıklandı. Sosyal medyada gündem olan videoda güneş enerjisi ile çalışacağı yönünde açıklamalar yapıldı. İşte o video;

 

Söz konusu videoya sosyal medyadan yapılan yorumlar şu şekilde:

tesla’da bu özellik var mı bilmiyorum ama togg’un sedan modeli güneş enerjisi ile şarj olabilecekmiş. böylelikle şarj için aracı prize takmaya gerek kalmayacakmış. 1 muhalif olarak alkışlıyorum, muazzam gerçekten.

tesla dünyanın etrafını uydularla donatıp dünyanın her tarafına internet dağıtmayı düşünüyor da aracın tavanına güneş paneli koymayı akıl edemiyor.

yemin ediyorum bal akıyor memleketimin her bir tarafından

bu boyutta gunes paneli ile anca telefon sarj edilir ama kotu bir fikir degil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir