Ukraynalı asker dans ettiği videoyu paylaştı! Milyonlar onu izledi

Ukraynalı asker kızına iyi olduğunu kanıtlamak için TikTok hesabı açmıştı. Arkadaşlarıyla dans videosu yayınlayan Ukrayna askeri, kısa sürede çok sayıda takipçi kazandı. Ardından 2 gün boyunca video atmayan asker, yeni videosunu paylaştı. Michael Jackson şarkısıyla dans eden askerin videosu sosyal medyada viral oldu.

featured

Rusya’nın Ukrayna‘yı işgaliyle birlikte cepheye giden bir Ukraynalı asker kızına iyi olduğunu kanıtlamak için TikTok hesabı açtı. Kısa sürede çok sayıda takipçi kazanan asker 2 gündür TikTok hesabına video atmayınca ok merak edildi. Dans ettiği bir video ile sosyal medyaya geri dönen Ukrayna askeri, “Hayattayım, hala savaşıyoruz” mesajını paylaştı.

KIZI İÇİN TİKTOK HESABI AÇTI

Rus işgali üzerine cepheye giden bir Ukrayna askeri, kızına iyi olduğunu kanıtlamak için TikTok hesabına her gün video yüklemeye başladı. Kısa sürede takipçi sayısı yükselen Ukraynalı asker 2 gündür paylaşım yapmayınca, hem kızı hem de takipçileri tarafından merak edildi.

2 GÜN ARA VERMİŞTİ

Savaş bölgesinden kan donduran görüntülerin yanında sosyal medyada bir Ukrayna askeri popüler olmayı başardı. Silah arkadaşlarıyla beraber efsane rock grubu Nirvana’nın “Smells Like Teen Spirit” şarkısı eşliğinde ellerindeki silahlarla dans ettikleri anlar gündem yaratmıştı. Her gün kızı için bir dans videosu atacağını söyleyen asker, 2 günlük aranın ardından Michael Jackson şarkısıyla geri döndü.

DANS ETTİĞİ ANLARI PAYLAŞTI

Hayatından endişe edilen Ukraynalı asker, yeni videoyla geri döndü. Yaptığı dans paylaşımı ile kızı ve takipçilerine iyi olduğunu aktarmaya çalışan Alex Hug isimli Ukrayna askeri, paylaşımına “Hayattayım, hala savaşıyoruz” notunu düştü.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir