TFF’de köklü değişim iddiası! Abdullah Avcı ve Mesut Özil geliyor

TFF'nin perşembe günkü seçiminde köklü değişikliklerin olacağı konuşuluyor. Yeni yönetimin ilk icraatı ise gelen iddialara göre Stefan Kuntz-Abdullah Avcı değişikliği olacak. Hamit Altıntop'un yerine de Mesut Özil ismi geçiyor.

featured

Türkiye Futbol Federasyonu perşembe günü seçime gidiyor. Seçimde köklü bir değişim söz konusu olacağa benziyor. Radikal atılımlar vaadeden seçimde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de eski yönetime oranla daha çok kendi profesyonel ve amatör kadrosunu oluşturarak yola devam edeceği anlamına geliyor.

YUSUF GÜNAY YÖNETİMDE OLMAYACAK

Akşam’ın haberine göre; Federasyona giden Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç’un “Haber sızdırıyor” diye suçladığı Yusuf Günay, yönetimde olmayacak. Ali Koç, Fenerbahçe’yi temsil etmesi gereken isimleri de bildirdi.

MESUT ÖZİL, HAMİT ALTINTOP’UN GÖREVİNİ ÜSTLENECEK

Asıl bomba ise Milli Takım cephesinde. Mesut Özil’in, Hamit Altıntop’un ayrılmasıyla boşalacak görevi üstlenmesi bekleniyor.

STEFAN KUNTZ YERİNE ABDULLAH AVCI

Ardından TFF’nin ilk icraatlarından biri hoca değişikliği olacak. Letonya maçının devre arasında oyuncularla tartışan Kuntz adeta istenmeyen adam durumunda.

Hakan Çalhanoğlu’nun, Samsun’da Başkan Mehmet Büyükekşi’ye gidip, “Hocayı istemiyoruz” dediği söyleniyor. Bu yüzden hoca değişikliği kaçınılmaz durumda.

Abdullah Avcı’nın bu görevi devralması bekleniyor. Başkan Mehmet Büyükekşi’nin de Milli Takım’ı yerli hocanın çalıştırması fikrinde olduğu biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir