Teröristbaşı Öcalan’a methiyeler dizmişti! Merdan Yanardağ gözaltına alındı

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

featured

Fondaş yayın kuruluşu Tele1’in yayın yönetmeni Merdan Yanardağ canlı yayın esnasında skandal sözlere imza attı. Bebek katili, 30 bin şehidin kanı elinde olan terörist başı Abdullah Öcalan’a övgüler yağdıran Yanardağ’ın sözleri sosyal medyada  gündem oldu.

TERÖRİSTBAŞINA METHİYELER DİZDİ

Merdan Yanardağ, siyasi mahkum olarak dile getirdiği Öcalan’a uygulanan tecritin hukuken bir yerinin olmadığını iddia etti.

Öcalan’ın avukatları dahil kimseyle görüştürülmediğini vurgulayan Yanardağ, bununla da yetinmedi. Bebek katilinin hafife alınacak biri olmadığını aktaran Yanardağ, cezaevinde kitap okumaktan filozof olduğunu bile söyledi.

Yanardağ’ın akılalmaz sözleri sonrasında çeşitli kesimlerden tepkiler de art arda geldi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tele1 hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Çok geçmeden Yanardağ çin de beklenen gerçekleştirildi.

GÖZALTINA ALINDI

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü sözde lideri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle Merdan Yanardağ hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Edinilen son dakika bilgisine göre ise Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir