Taze CHP’li Erdal Beşikçioğlu 9 şehidimizin olduğu gün davul zurnalı paylaşım yaptı

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, dün Etimesgut İlçe Başkanlığı'nda davul zurna ile karşılandı. Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 kahraman vatan evladına ağlarken, Erdal Beşikçioğlu davul zurnalı karşılama videosunu bugün sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen tepkiler üzerine videoyu silmek zorunda kalan Erdal Beşikçioğlu'nun bu tavrı, CHP zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

featured

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 9 kahraman asker şehit oldu, 4 kahraman asker yaralandı.Tüm Türkiye şehitlerine ağlarken, CHP’nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı.

İmam Hatiplilere yönelik sözleri tepki çeken Erdal Beşikçioğlu, dün Etimesgut İlçe Başkanlığı’nda davul zurna ile karşılandı. Beşikçioğlu, davul zurnalı karşılama videosunu ise bugün sosyal medya hesabından paylaştı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

CHP’nin Etimesgut Adayı Erdal Beşikçioğlu’nun söz konusu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Beşikçioğlu’nun bu tavrı, CHP zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Beşikçioğlu’na tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

erdal besikcioğlu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir