Tarikat evindeki sarıklı amiral Mehmet Sarı hakkında şok iddia! FETÖ soruşturması mı geçirdi?

featured

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Tuğamiral olduğu öne sürülen ve tekkede cübbeli ve sarıklı fotoğrafları ortaya çıkan amirale ilişkin tartışmalar devam ederken; çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Oda TV’de yer alan habere göre, Mehmet Sarı’nın Askeri Lisede eğitim görürken (1983-1987 yılları arasında) FETÖ soruşturması kapsamında hakkında işlem yapıldığı iddia edildi.

Pikniklere katılmış

İddiaya göre, FETÖ’cü öğrenciler tarafından düzenlenen pikniklere katılan Sarıklı Amiral Mehmet Sarı hakkında okul yönetimi tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonunda da bu durum bazı öğrencilerin disiplin notlarına yansıdı.

Ceza verilmedi

Okul yönetiminin soruşturduğu öğrenciler arasında Sarıklı Amiral’de yer aldı. Ancak, soruşturma sonunda Mehmet Sarı’ya ne ceza verildi ne de disiplin notu düşüldü. Ancak bu soruşturmayla ilgili evraklar öğrencilerin dosyasında yer aldı.

Sarıklı Amiral’in Deniz Lisesi’nde FETÖ soruşturması geçirdiğine dair bilginin geçtiğimiz yıllarda hem Milli Savunma Bakanlığı’na hem de Genelkurmay Başkanlığı’na gönderildiği de belirtildi.

Tarikat evine giden Tuğamiral Mehmet Sarı’nın Deniz Harp Okulu mezunu olmadığı ortaya çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir