Taksim ve Şişhane metroları neden kapatıldı? Sebep terör mü?

Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada saat 15.00 itibarıyla Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattının kapalı olacağı duyuruldu.

featured

Taksim, Şişhane metro durağı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Hacıosman Yenikapı metro duraklarından olan Taksim ve Şişhane duraklarının kapalı olacağı duyuruldu. Metro İstanbul resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla uygulamanın başladığı bildirildi.

TAKSİM ŞİŞHANE METROSU KAPALI MI, NEDEN KAPALI?

Metro İstanbul resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır.” denildi. Henüz metro istasyonlarının neden kapandığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

 

İSTANBUL VALİLİĞİ İSTİKLAL CADDESİ İÇİN “GENEL EMİR” YAYINLAMIŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi’nde güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir “Genel Emir” yayınlamıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir