Takımın başına düşünülen Sergen Yalçın: “Beşiktaş bir şey yapamaz”

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte kötü gidişata dur diyen siyah beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu FeyyazUçar, "Sergen Yalçın Beşiktaş'ın evladıdır. Adayların arasında Sergen Yalçın da var." açıklamasını yapmıştı. Kartal'ın hoca adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ise Beşiktaş ile ilgili olay ifadeleri gündeme oturdu.

featured

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte kötü gidişata dur diyen siyah beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu FeyyazUçar, “Sergen Yalçın Beşiktaş’ın evladıdır. Adayların arasında Sergen Yalçın da var.” açıklamasını yapmıştı.

Kartal’ın hoca adayları arasında yer alan Sergen Yalçın’ın ise Beşiktaş ile ilgili olay ifadeleri gündeme oturdu. İşte o ifadeler ve tüm detaylar….

 

TEKNİK ADAM BELLİ OLUYOR

Beşiktaş için 2 teknik direktör adayı kaldığı ve ismin bu hafta kesinleşeceği belirtildi.

TARAFTAR ISRARLA İSTİYORDU

Siyah-beyazlı yönetimin teknik direktörler adaylarından birisinin taraftarın ısrarla istediği Sergen Yalçın olduğu açıklandı.

FEYYAZ UÇAR RESMEN AÇIKLADI

Hatayspor-Beşiktaş maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, sözlerine Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçikleri anarak başladı.

“SERGEN, BEŞİKTAŞ’IN EVLADIDIR”

Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın da adaylar arasında olduğunu belirten Feyyaz Uçar, “Sergen, Beşiktaş’ın evladıdır. Hoca adaylarının arasında Sergen de var tabii ki. İsim zikretmemem lazımdı ama Beşiktaş’ın çocuğu olunca insan dayanamıyor” dedi.

ERMAN TOROĞLU DUYURDU

Tüm bu yaşananlar sonrası A Spor’un usta yorumcusu Erman Toroğlu, Hatayspor-Beşiktaş maçı sonrası canlı yayında Sergen Yalçın’ın Beşiktaş ile iligli sözlerini böyle açıkladı.

Erman Toroğlu’nun sözleri şu şekilde:

Hep dedikodular geliyor. Şimdi bir arkadaşım mesaj atıyor. Sergen Yalçın ile ben konuştum diyor.

SERGEN YALÇIN: BEŞİKTAŞ’IN İŞİ ÇOK ZOR

Sergen Yalçın, ‘1.5 yılda Beşiktaş’ın işi çok zor. Bu şartlarda bir şey yapamaz’ diyor. Kaynak da iyi bir kaynak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir