Taha Duymaz ve ailesinden acı haber

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz’ın ve ailesinin altında kaldığı enkaza ulaşan AFAD ekipleri yaşam belirtisine rastlamadı. 66 saattir enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz'ın ve ailesinin hayatını kaybettiği endişesi sevenlerini yasa boğdu.

featured

Çektiği yemek videoları ile adından söz ettiren Taha Duymaz’ın  ablası Semiha Duymaz, sosyal medya fenomeninin Hatay’da ailesi ile enkaz altında kaldığını açıklamıştı.

Benzer Haberler
taha-duymaz-son-dakika
Taha Duymaz öldü mü? Göçük altında kalan fenomen Taha Duymaz çıkarıldı mı, yaşıyor mu?
Ekran görüntüsü 2022-07-25 110022
Bu hâlini unutun! Önce burnunu, şimdi de kulaklarını estetik yaptıran Taha duymaz bambaşka biri oldu
1
Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz estetik oldu! İşte son hâli…

SOSYAL MEDYA FENOMENİ TAHA DUYMAZ ENKAZ ALTINDA KALDI

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz’ın yaptığı açıklamada “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı” diyerek, Taha enkaz altında” ifadelerini kullandı.

EKİPLER ENKAZDAN SES ALAMADI

Sosyal medyada yer alan iddialara göre fenomen Taha Duymaz ve ailesinin 66 saattir enkaz altında olduğu binaya giden AFAD ekipleri binada yaşam belirtisine rastlamadı.

 

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, Hatay’ın Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü’nde ailesiyle birlikte yaşıyor. Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor.

taha duymaz öldü

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın yemek videolarını kız kardeşi ile birlikte hazırlıyor.

Taha Duymaz’ın 12 kardeşi bulunurken yaptığı açıklamada  mutfak işlerine ilgi duyduğunu ve elindeki az imkanlarla küçük mutfağında yemek yaptığını söyledi.

Taha Duymaz hayalini ise “ Yemek yapmayı çok seviyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek çocukluk hayalim olan iyi bir aşçı olmak istiyorum.” sözleriyle ifade etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir