Taçsız Prenses konusu nedir? Taçsız Prenses uyarlama mı, oyuncuları kimler?

Yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı “Taçsız Prenses” dizisi bu akşam FOX TV'de başladı. İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin ve Elif Kurtaran gibi oyuncuları buluşturan Taçsız Prenses'in konusu nedir? Taşsız Prenses uyarlama mı?

featured

İsmail Hacıoğlu hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Taçsız Prenses dizisi için beklenen gün geldi. Fox TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Taçsız Prenses, bu akşam ilk bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

TAÇSIZ PRENSES KONUSU NEDİR?

Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür.

taçsız prenses masal kim

Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır.

TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI KİMLER?

İsmiyle dikkat çeken ve ilk tanıtımı yayınlanan dizinin kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor.

taçsız prenses konu

TAÇSIZ PRENSES DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Taçsız Prenses dizisinin çekimleri genel olarak İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizinin ilk tanıtımında yer alan sahneler İstanbul Beyoğlu’nda geçmektedir. Dizinin bazı sahneleri ise Galata Kulesi’nde ve Karaköy’de çekildi.

taçsız prenses masal kim oynuyor

AÇSIZ PRENSES UYARLAMA MI, GERÇEK HİKAYE Mİ?

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği dizi herhangi bir yapımdan uyarlama değil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir