Sütyen tartışmalarının odağındaki Melis Sezen ilk kez konuştu: Ruhumuz nasıl isterse öyle

Eski milletvekili Ahmet Çakar'ın sütyensiz dekolte kıyafet açıklamasından sonra ilk kez konuşan Oyuncu Melis Sezen, aynı kıyafetle başka bir fotoğrafını paylaşarak "Işıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle." dedi.

featured

Oyuncu Melis Sezen eski milletvekili Ahmet Çakar’ın sütyensiz kıyafet açıklamasına ilk kez cevap verdi.

MHP’nin eski vekillerinden Ahmet Çakar’ın, Akit TV’de dekolte kıyafet konusunda yaptığı açıklamalar tartışılmaya devam ediliyor.

İsim vermeden oyuncu Melis Sezen’in bir ödül töreninde giydiği kıyafeti hedef alan Çakar, “Göğüs dekoltesi açık, sütyen yok.. İsim veriyorum. Sadakatsiz diye bir film oynuyor. Camdaki Kız gibi bir film oynuyor. Sadakatsiz filminde oynayan bir kız var, bir kıyafet giymiş. O kıyafet suç. Kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan suçtur. Göğüs dekoltesi tamamen açık, sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş…” diyerek RTÜK’e çağrı yapmıştı.

MHP’li Ahmet Çakar’ın, eleştirdiği Melis Sezen’e Yeşim Salkım’dan destek: ‘Al sana sütyen’

“IŞIL IŞIL PARLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Komuoyunda, özellikle sosyal medyada tartışma sürerken olayın kahramanı Sezen sessizliğini bozdu.

Twitter’dan bir paylaşım yapan Sezen, “Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Sezen paylaşımına o gece çekilen fotoğraflarından birini eklemeyi de ihmal etmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir