Survivor’da aşk skandalı! Ayşe ve Poyraz Survivor’dan ayrılıp soluğu nikah masasında alacak iddiası…

featured

Survivor’da Batuhan ve Aleyna aşkı tüm gündemi sallarken, şimdi de Poyraz ve Ayşe aşkı kendini gösterdi. Fakat bu aşk tamamen farklı etkiler yarattı ve Ayşe ve Poyraz oyunlarda hiç başarı sağlayamadı.

Ayşe ve Poyraz aşkı sık sık gündeme gelip tekrar gündemden düşerken bugün çok sert bir şekilde geldi. Dün çıktıkları oyunlarda 6’da 0 yapan Poyraz ile Ayşe, en kötü performansı sergiledi. İkilinin 1 oyun dahi alamaması; sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Performans olarak Survivor’ın en iyi isimlerinden olan Poyraz ile Ayşe’nin 6’da 0 çekmesi; “aşk” iddialarının tekrar canlanmasına sebep oldu. İkilinin son zamanlarda birbirlerine karşı soğuk davranmaları da psikolojilerinin bozuk olabileceği yönünde yorumlandı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili iddialar ortaya attı! İşte detaylar…

Oyunlarda sıfır çektiler

Ayşe ile Poyraz’ın 6 oyunda herhangi bir şekilde galibiyet alamaması ve 0 çekmesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından artık oyunları salmaya başladıkları yönünde yorumlandı. Hatta bazı izleyenler, yavaş yavaş adayı bırakacaklarını, evlilik yoluna gideceklerini iddia etti.

Bu iddialar her ne kadar uçuk gibi gelse de; Poyraz’ın arkadaşı olduğunu iddia eden bir şahıs da; Poyraz’ın aşk için her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğunu belirtti. Bu noktada herkesin kafasında büyük bir soru işareti oluştu! Ayşe ve Poyraz adadan ayrılıyor mu?

Yapılan iddialardan bir diğeri ise ikilinin ayrıldığı yönünde. Son dönemlerde hiç samimi olmayan ve uzak 2 arkadaşmış gibi duran ikilinin ayrıldıkları, bu sebepten dolayı psikolojik problemler yaşadıkları belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir