Survivor’da Adem, Hikmet’e tekme attı! Atakan ile Adem birbirine girdi

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık yarışında Atakan ile Adem arasındaki gerginlik had safhaya çıktı. Takım arkadaşları iki ismi güçlükle ayırdı. İşte 6 Haziran Survivor All Star'da yaşananlar...

featured

Survivor All Star’ın 6 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölümüne Atakan ile Adem arasındaki tartışma damga vurdu.

ADEM, HİKMET’E TEKME ATTI

Adem, parkurda yavaş ilerleyen Hikmet’e ayağı ile vurarak ilerlemesini istedi. Oyunu alan Hikmet ise yaptığının hoş olmadığını belirtti. Adem ise sadece şaka yaptığını belirtti. Hikmet, ”Dinlenmek istiyorum, nabzımı yavaşlatıyorum. Birinin arkasından tekme atamazsın, bir daha olmasın.” dedi.

“YAPTIĞIN YANLIŞI ANLA DİYE YAPTIM”

Sonraki turda Adem ile Atakan karşı karşıya geldi. Atakan ise Adem’in Hikmet’e oyun sırasında yaptığı hareketi yaptı. Sayıyı kaybeden Adem, ”Benim her yaptığımı örnek almana gerek yok.” dedi ve Atakan ise  “Yaptığın yanlıştı ben de anla diye yaptım.” sözlerini kullandı.

“BEN SANA VURURSAM GÖRÜRSÜN”

Yalan konuşma diyen Adem’e Atakan ise çizgine geç yanıtını verdi. Atakan ”Bu yaptığın hareket aşağılayıcı hareket doğru değil.” şeklinde konuştu. Adem ise ”Ben sana vurursam görürsün.” dedi ve Atakan Adem’in üzerine gitti. Adem de vurmak istersem vururum yanıtını verdi, sözler karşısında Atakan da ‘ayıp ediyorsun, nasıl vuracaksın?’ şeklinde tepki gösterdi.

Tartışmanın ilerleyen dakikalarında Adem, karşı takıma doğru ‘çakal’ ifadesini kullandı. Böylece mavi takımda Atakan’ın yanı sıra takım arkadaşları da tepki gösterdi. Prodüksiyon ve iki takım yarışmacıları da olası kavgayı engellemek için araya girdi.

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 6 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir