Survivor 2023 Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında, evli mi? Seçkin Piriler hangi filmlerde oynadı ve hayatı…

Survivor 2023 heyecanı başladı. Zorlu etaların yer aldığı programda ünlü isimler de mücadele ediyor. Seçkin Piriler de bu isimlerden biri. Ünlü manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler "Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusuna cevap arıyor. Seçkin Piriler evli mi, eşi kim? soruları da öne çıkıyor.

featured

Survivor 2023 programı yeni formatıyla birlikte yeniden seyirci karşısına çıktı. 15 Ocak Pazar günü itibarıyla başlayan Survivor 2023 yarışmacılarından biri de Seçkin Piriler. Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler’in hayatı merak konusu oldu.

Sezonun ilk dokunulmazlık oyununda ilk eleme adayı oldu. Bununla birlikte Seçkin Piriler hakkında bilgiler de merak konusu oldu. Peki Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, o isimle ilgili merak edilenler…

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR

Seçkin Piriler, 1980 yılında dünyaya gelmiştir. 1998 yılında katıldığı “Elite Model Look” yarışmasında ikinci seçildi.

Bir Ajans’ta mankenlik ve modelliğe başladı. Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı.

Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı.

survivor seçkin piriler nereli

2003 yılında “Kırmızı Pabuçlar” adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv’de müzik programı ile Cinecinema isminde bir Sinema programı sundu.

Okan Bayülgen ile Hazır Kart reklamında rol aldı. Kenan Doğulu’nun “Kime Ne” müzik klibinde oynadı. İstanbul Moda Akademisi’nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı.

survivor seçkin piriler yaş

SEÇKİN PİRİLER EVLİ Mİ

Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler, 24 Mart 2010 tarihinde Kaan Tangöze ile evlendi. Çiftin Hakan ve Volkan adında iki oğlu bulunuyor.

11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 

survivor seçkin piriler instagram

SEÇKİN PİRİLER INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seçkin Piriler, tatilden karelerini, çocuklarıyla anlarını sık sık paylaşıyor.

Piriler, instagram hesabında 55 bin takipçiye sahiptir.

survivor seçkin piriler sevgilisi

SEÇKİN PİRİLER FİLMLERİ

2005 Hababam Sınıfı Askerde – Asker Nazlı

2005 Dağlar Dağımdır – Pınar

2005 Hababam Sınıfı 3,5 – Alara

2005 Maskeli Beşler İntikam Peşinde – Tekin’in Eşi

2007 Çılgın Dersane – Berna

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir