Survivor All Star 2024 yarışmacısı Ogeday kimdir? Ogeday Girişken hangi dizilerde oynadı?

Survivor 2024 All star yarışmacıları arasında olan Ogeday Girişken ile ilgili merak edilen sorular tek tek araştırılıyor. Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor'da bir döneme damga vuran ve şampiyon olan perfomansıyla hafızalarda kalan Ogeday Girişken yarışma sonrasında dizilerde oynadı mı, hangi dizilerde oynadı?

survivor ogeday

Survivor 2024 All Star izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımdan oluşan kadron merak ediliyor. Survivor Ogeday de izleyicilerin en çok merak ettiği yarışmacılar arasında yer aldı. Peki, Survivor Ogeday kimdir, ne zaman, hangi yıl yarıştı? 2024 Survivor All Star Mavi Takım Ogeday kaç yaşında, evli mi?

SURVİVOR OGEDAY KİMDİR?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı.

 

Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday grek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı. Hatta bir ara liderlik yaptığını bile söyleyebiliriz. Yaşının küçük olmasına rağmen birçok kişiden daha çok olgun davranışlarda bulunan Ogeday iki kez bireysel dokunulmazlık oyununda da birinci olarak dokunulmazlık kolyesini taktı. Oyunlarda mutlaka oynatılan Ogeday genellikle parkurlardaki başarısından sonra en çok kardeşine armağan ediyor.

ogeday girişken instagram

1992 yılında doğan ve büyüyen Ogeday Girişken üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi’ nde tamamladıktan sonra Fenerbahçe spor kulübünün kürek sporunda kürek takımında yer alarak milli olmayı da başarmıştır. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya’ da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası’ nda bizleri en güzel şekilde temsil ederek milli takımı adına oldukça mücadele verdi. ve yarışmayı 8. sırada tamamlayarak ülkemizi gururlandırdı.

OGEDAY GİRİŞKEN YER ALDIĞI DİZİLER

2019 Bir Litre Gözyaşı – Teoman karakteri

2019-2020 Savaşçı – Astsubay Çavuş Demir Döğer

2021 Alparslan: Büyük Selçuklu – Prens Çortunel

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir