Survivor yeni sezon yarışmacılarından Aleyna Elibol kimdir, sevgilisi var mı? Survivor Aleyna hangi dizilerde rol aldı?

Sosyal medya paylaşımları ve dizilerde oynadığı karakterlerle tanınan Aleyna Elibol, Survivor'da gönüllüler takımında yer alıyor. Yeni sezonda yer alan isimlerden biri olan Aleyna Elibol'un, Survivor yarışmasında sergileyeceği performansı kadar hayatı damerak konusu oldu.

featured

Fenomen yarışma programı Survivor‘ın  ilk bölümü 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, Murat Ceylan’ın sunumuyla ekranlara gelecek.

Gerek adadaki uyumlu tavırları gerekse başarısıyla dikkat çeken Survivor Aleyna’nın hayatı hakkındaki detayları haberimizde derledik. İşte Aleyna Elibol hayatı hakkında merak edilen sorular ve yanıtları…

SURVIVOR 2023 İLK BÖLÜM NE ZAMAN

Survivor 2023 sezonu 15 Ocak Pazar günü 20.00 itibarıyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

survivor aleyna instagram

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR

Aleyna Elibol, 1996 doğumludur ve İzmirlidir.

Güzel yarışmacı, sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda oyuncudur.

survivor aleyna yaş

ROL ALDIĞI DİZİLER

Rol aldığı ilk TV dizisi Elimi Bırakma olan Survivor2023 yarışmacısı Aleyna, Payitaht Abdülhamid, Kaçış ve son olarak da Orta Kafa Aşk dizilerinde rol almıştır.

survivor aleyna boy

SURVİVOR ÖNCESİ SEVENLERİYLE VEDALAŞTI

Survivor 2023 yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Elibol, Dominik yolculuğu öncesinde sevenleriyle vedalaştı.

survivor aleyna sevgilisi

İşte Aleyna Elibol‘un o paylaşımı;

‘En büyük yolculuğumda başından beri yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Çok inandığım, uğruna pes etmeyeceğim bir mücadele beni bekliyor. 2 senedir gösterdiğim azmimin ve emeklerimin karşılığını almaya, çocukluğumda hayalini kurduğum hikayemi yaşamaya geliyorum. Biliyorum ki benim hikayem mutlu sonla biticek. Desteğini esirgemeyen herkese sonsuz minnettarım. İyi ki…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir