Süleyman Soylu’dan Devlet Bahçeli’ye teşekkür: “Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz”

featured

MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısı konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek konuşması yapmış ve “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna hiçbir alçağın gücü yetmeyecektir. Hiç kimse TSK’nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. TSK’nın ve İçişleri Bakanı’nın yalnız olmadığını özellikle ve önemle ifade ediyorum. Konu irademizin korunmasıdır. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Türkiye’nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz. Sosyal medya iftiralarıyla ele geçirilemez.” ifadelerini kullanmıştı.

Devlet Bahçeli’den Süleyman Soylu’ya destek: “Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’nın boynuna tasma geçiremeyecek”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin grup toplantısında kendisine destek açıklamasında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulunan Soylu, “Devlet-i Ebed Müddet anlayışının Cumhur İttifakı’nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir