Star TV’nin yeni dizisi Ah Nerede başladı! Ah Nerede konusu ne, oyuncuları kim?

Başrolünde Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun olduğu Yeşilçam’ın efsane filmi Ah Nerede dizi oldu. 1. bölümü ile Star TV’de ekranlara gelen dizide yeni Ferit ve yeni Zehra belli oldu. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı karakterler genç oyunculara emanet edildi. İşte Ah Nerede oyuncuları ve konusu

featured

Yeşilçam’ın sembol filmlerinden Ah Nerede, günümüze uyarlanarak dizi oldu. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölümü bu akşam yayınlandı. Başrollerde genç oyuncular Nil Keser ve Oktay Çubuk yer alıyor. Ah Nerede oyuncuları Star TV ile araştırılmaya başladı. Yeşilçam’ın efsane filmi günümüz ile birleşecek. İşte, Ah Nerede dizisi oyuncuları 2022…

AH NEREDE KONUSU NE, OYUNCULARI KİM?

Bursa’nın önde gelen ailelerinden Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu’nun üniversite okumaları için İstanbul’a gönderdikleri üç oğlu, onların hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar.

Ortanca oğulları Murat (Korhan Herduran) hukuk okuması gerekirken hayattaki her şeyi bahse çeviren bir kupon bağımlısıdır. Mühendislik okuduğunu zannettikleri küçük oğulları Ömer (Batuhan Sert) ise barlarda çalışan bir müzisyen olmuştur. En büyük oğulları Ferit (Oktay Çubuk) ise tıp fakültesini ailesinden habersiz yarım bırakmış, babasının parasıyla iflah olmaz bir çapkına dönüşmüştür.

Bütün hayatı kadınlar olan çapkın, yakışıklı ve genç kızların evlilik hayali kurduğu Ferit, Zehra ile karşılaşana kadar böyle bir hayat sürer. Burçak (Asena Keskinci), Nihal (Berfe Sancak) ve Sera (Melis Özçimen) aldatıldıklarını fark ettikleri an, bir araya gelip bir intikam planı kurarlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir