Spor dünyası yasta! Futbolcu Saruhan Bolat da depremde vefat etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş İstiklalspor'un futbolcusu Saruhan Bolat'ın depremde vefat ettiğini duyurdu.

featured

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7; Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep’te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem 10’dan fazla ilde şiddetli bir şekilde hissedildi ve büyük yıkıma yol açtı.

Benzer Haberler
murat-cilogullari-instagram
Voleybolcu Murat Çiloğulları’nın cansız bedeni enkazdan çıkarıldı
burak-oksuz-hatay-deprem
Hatay’da büyük trajedi! Annesini enkazdan çıkaran futbolcu Burak Öksüz şoka girdi: Sokakta yalınayak…
emin-kocabas-mehmet-can-agirbas
Milli voleybolcular Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş’ın, Malatya Kırçuval Hotel’den cansız bedenleri çıktı

KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR’A ÜÇÜNCÜ ACI HABER

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor’dan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Taner Kahriman ile Hakan Doğan’ın ardından 23 yaşındaki Saruhan Bolat’ın da depremde vefat ettiği öğrenildi. Giresunspor altyapısında yetişen genç futbolcunun vefat haberini Yeşil Beyazlı ekip sosyal medya hesabından duyurdu.

TFF BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor’un futbolcusu Saruhan Bolat’ın ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Saruhan Bolat’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasına başsağlığı dileriz. Taner Kahriman ve Hakan Doğan’ın ardından üçüncü futbolcusunu kaybeden Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasının acısını paylaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun” denildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir