Sözcü TV’nin Hatay’daki alçak provokasyonuna Hatay Milletvekili’nden engel

Aşırı sıcaklar sonrası yurdun birçok noktasında orman yangını başladı. Hatay'da yangına müdahale edilmediği yönünde provokasyona imza atan Sözcü muhabirine canlı yayında tepki gösteren AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, hortumu ve uçakları göstererek "Gidin başka yerde algı yapın" dedi. O anlar kameralar tarafından kaydedilirken sosyal medyada fondaş medya Sözcü TV'ye sert tepki geldi.

featured

Aşırı sıcaklarla birlikte orman yangın haberleri de gelmeye başladı. Son günlerde Hatay, Mersin ve Çanakkale’de yoğunlaşan yangınlara müdahale hem havadan hem de karadan devam ediyor.

SÖZCÜ’DEN ALÇAK PROVOKASYON

Orman işçileri, itfaiye ekipleri, asker, polis ve jandarma gibi tüm ekipler teyyakkuz halinde yangınlara müdahale ederken muhalif kanallar algı yapmaya başladı.

Hatay’ın Müftüler köyüne giden Sözcü TV ekibi, bölgedeki çalışmaları gölgeleyerek yangına müdahale edilmediğini iddia etti.

Bölgeye hakim olduğunu, kendisinin de Hataylı olduğunu söyleyen Sözcü muhabiri, bölge sakinlerinin kendi çabalarıyla yangını söndürmeye çalıştığını söyledi.

MUHABİR İFTİRA ATARKEN SÖNDÜRME UÇAKLARI GÖRÜNDÜ

Muhabir bu iddiaları dile getirirken kadraja giren söndürme uçaklarının su boşalttığı görüldü. Yangının çıktığı bölgeye ilerleyen muhabir bu kez beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Canlı yayında çalışmaları görmezden gelen muhabir, yanıltıcı bilgileri sıralarken AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in orada olabileceğini aklından geçirmiyordu.

“GİDİN BAŞKA YERDE ALGI YAPIN”

Yapılan yayını ve yanlış bilgilendirmeyi gören Özel, yayına müdahale etti.

Kendisinin milletvekili olarak yangının çıktığı bölgede bulunduğunu belirten Özel, birçok bürokratın da sahada olduğunu söyledi. Yanıltıcı bilgi vermeye devam eden muhabire Özel, “Ben Hatay Milletvekiliyim. Uçaklar burada. Yapmayın Allah aşkına. Bakın bu hortum orman ekiplerinin. Gidin başka yerde algı yapın.” sözleriyle tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir