Sosyal medyada şimdi de Cüneyt Özdemir-Yıldız Tilbe kavgası!

featured

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında paylaştığı videoda “Şimdi Türkiye’nin 1 numaralı gündemi aşı. Kim olacak, nasıl olacak? Yıldız Tilbe sen hariç, sen kenara çekil… Yine tweet mi atmış, ne diyor ya?

Şey mi diyor, ‘Kimse bana aşı yaptıramaz!’ mı diyor? Ya acaba gözümde canlandırıyorum da Yıldız Tilbe’nin mesela evinin önünde aşı severler buluşmuş, hep beraber şey mi yapıyorlar? ‘Yıldız, aşı, Yıldız, aşı!’ Kim yapıyor abi, olmak istemiyorsan olma, sanki şey mi var? ‘Hayır, bana aşı yaptıramazsınız!’ diye niye atarlanıyorsun yani?

Neyse Yıldız Tilbe’dir, ne yapsa yeridir… Ne yazmış?” deyip tweet’leri okumuş ve Yıldız’ın Bill Gates’i ‘bili gts’ şeklinde yazmasıyla alay ederek “Bunu anlamadım, Bill Gates mi demek istiyor? Ya öyle bir pandemi yaşıyoruz ki Yıldız Tilbe Bill Gates’e karşı… İşte insanların beynini bulandırınca bu noktaya geliyor herkes.” diyerek kahkaha attı.

Sevgili Yıldız Yilbe ve Bill Gates’e düşman düzen başlığıyla ilgili videoyu paylaşan Cüneyt Özdemir’e Yıldız Tilbe, Benimle konuşmayı çok istiyor görünümündesiniz. Hayır ve Asla.” diye yanıt verdi.

Cüneyt Özdemir bu sözlere “Aşı yapmayacağım korkma” dedi.

Yıldız Tilbe de bu yanıta “Sen bili götse yap oda sana yapsın her türlü aşıyı ve aşıcıyı, seversiniz, Bineler” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir