FETÖ’cülerden tehlikeli provokasyon! Metroda sigara içen şahısları ‘Suriyeli’ diye lanse ettiler

İstanbul'da metronun içinde sigara içen iki kişinin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Metrodaki vatandaşların tepkilerine rağmen sigara içmeyi sürdüren şahıslar, Bayrampaşa'da yakalanarak, 2 bin 790 TL para cezasına çarptırıldı. Her fırsatta sığınmacılarla ilgili provokatif paylaşımlara imza atan FETÖ’cü hesaplar, bu görüntüleri, ‘’Suriyeli sığınmacılar İstanbul’da metroda sigara içti’’ şeklinde lanse etti.

featured

Sosyal medya İstanbul’da bir metroda çekilen görüntülerin ardından ayağa kalktı. Metroda seyahat eden iki kişinin vatandaşların ısrarlı uyarılara karşın vagonun içinde sigara içtikleri anlara ilişkin video tartışma yarattı.

İstanbul Avrupa Yakası’nda çekilen videoda, metro vagonunda seyahat eden iki şahsın çevreden yükselen uyarılara aldırış etmeden sigara içtikleri ve dumanını içeriye doğru üfledikleri anlar yer aldı. Metroda seyahat edenlerin tepkilerine yanıt da veren şahıslar içtikleri sigarayı kapının boşluğundan dışarı uzatarak “Burada sigara içmek yasak değil” dedikleri görüldü.

ŞAHISLAR BAYRAMPAŞA’DA YAKALANDI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkiler yükseldi. Harekete geçen ekipler, metroda sigara içen şahısları İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde yakaladı. Şahıslara, 2 bin 790 Türk lirası para cezası kesildi.

FETÖ’CÜLERDEN PROVOKASYON

Görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından sığınmacılarla ilgili her türlü provokatif ve yalan operasyonlarda başrol oynayan FETÖ’cüler, bu olayı da saptırmaya kalktı.

FETÖ’cülerin hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;

‘’Suriyeli sözde sığınmacılar İstanbul’da Metro’da sigara içmiş oradakilerde başını telefona gömmüş görmemezlikten geliyorlar.

Bu vatan hainlerinin yaptıklarını görmezden gelenler bunlardan daha haindir! Bunlar sığınmacı değiller! Kendi vatanına ihanet edip kaçan vatan hainleri!’’

https://twitter.com/militerdoktrin1/status/1518526923642748928?s=20&t=d27DwcvjC-tNqkxSuZowgw

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU!

Polis ekipleri, şahısların kimliklerini belirledi. Sığınmacı olmadığı öğrenilen O.E. ile M.O, Bayrampaşa’daki adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir