Sosyal medya fenomeni Aimee, vücut kıllarını göstererek “Yaza hazırım” dedi

Doğallıktan yana olduğunu savunan sosyal medya fenomeni Aimee, vücut tüylerini almayı reddederek popüler oldu. Yaz için hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Aimee, istenmeyen tüyleriyle verdiği pozları paylaştı.

featured

Aimee, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın birçok yerinden kadınları istenmeyen tüylerini kucaklamaya çağırmıştı. Avustralya’da yaşayan 21 yaşındaki fenomen, ergenlik dönemlerinden itibaren vücut tüylerini almayı bırakarak toplumsa tabulara meydan okudu. Sosyal medyadan kendisine yapılan ağır eleştirileri ciddiye almadığını ifade eden Aimee, “Yaza hazırım” diyerek meydan okudu.

KORKMAYIN DİYEREK SESLENDİ

Kadınların belirlenen güzellik kalıpları içinde sıkıştırılmasını doğru bulmadığını ve standart güzellik algısını reddettiğini ifade eden Aimee, “Korkmayın. En güzel ve doğal halinizi kucaklayın. Bir mevsim vücut kıllarınızın alınıp alınmayacağını belirleme misyonuna sahip olmamalı” dedi.

Kadınların vücutlarına saygı göstermesi gerektiğini savunan Aimee, “Vücudunuza sahip çıkın, onu sarın ve sevin. Kadın olmanın güzel, dünyevi, vahşi ve bir seksi parçalarını görün.” diye konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir