Sosyal medya ‘fahişesi’ Bahar Candan’dan depremle ilgili skandal paylaşım

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından eskort Bahar Candan yaptığı skandal paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

featured

Kendini sosyal medya fenomeni olarak tanıtan Bahar Candan’ın depremle ilgili paylaşımı sosyal medyada infial yarattı. Candan’ın kucağında oyuncak ayıyla verdiği seksi fotoğrafıyla “Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz. Size yardım etmek için elimizde geleni yapacağız” şeklindeki gayri ciddi, şımarıklık yüklü şuursuz paylaşımı takipçisi olsun veya olmasın aralarında herkesin tepkisini çekti.

Sosyal medya kullanıcıları, Bahar Candan’ı topa tuttu. İşte Benim Stilim programıyla ünlenen Candan’a ”Üzüntünü bu pozla mı belli ediyorsun?”, ”Mahalle yanarken sen”, ”İnsanların kayıplarına böyle mi destek oluyorsun?” ve ”Takipten çıkmanın vakti geldi” gibi sayısız yorum yapıldı.

ECE SEÇKİN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Sosyal medya kullanıcılarından Candan’a tepki yağarken, şarkıcı Ece Seçkin sinirlerine hakim olamadı ve Candan’ın paylaşımına ”Allah senin belanı versin” yorumunda bulundu. Şarkıcı Fulden Uras da, Bahar Candan’ın eleştiri toplayan bu karesine ”Çıkın şunu takipten. Tek para kaynağı burası” yorumunu yaptı.

Gelen tepkilerin ardından Bahar Candan kendisini ”Benim tarzım çocukça olduğu için ayımla üzüntümü dile getirmek istedim” şeklindeki açıklamasıyla savundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir