Smaugs token nedir? Smaugs token nasıl alınır? Smaugs NFT hakkında her şey…

featured

Bu pazaryerini diğerlerinden ayıran en büyük fark, birçok farklı token’ı alıp satabilmeniz. İlginç özelliklerinden biri de kullanıcılarına rastgele NFT Token hediyeleri göndermesi.

Merkeziyetsiz işlevi ile tamamen kullanıcılarının idaresine bırakılan sistemde, eserlerinizi kolaylıkla dijital hâle getirip satışa sunmanız mümkün.

Sadece NFT ürünlerinizi satarak değil, sanat eseri niteliği taşıyan bu ürünleri oluşturduğunuzda dahi projeye ait olan SMG token kazanabiliyorsunuz. Az önce hediye token gönderiminden bahsetmiştim, siz de ürettiğiniz dijital varlıkları diğer kullanıcılara hediye olarak gönderebilirsiniz ve her hediye gönderdiğinizde bu işlem için de bir Smaug Token kazanacaksınız. Bunu oldukça ilginç ve eğlenceli buldum.

Bu kazanılan SMG token’ları da stake etmek mümkün.

Ekip yapay zekâ kullanarak yeni NFT ürünleri oluşturulmasına imkân sağlayan bir sistem geliştirmiş. Ayrıca çok sayıda farklı token projesi ile partnerlik yaparak kullanıcılara çok daha fazla ödeme metodları sağlamayı amaçlıyorlar.

Paribu, BtcTurk, Binance… Hangi borsa daha iyi?

Smaugs NFT marketindeki ürünleriniz diğer kullanıcılar tarafından görüntülenme sayısına göre öne çıkacak. Bu görüntülenmeyi sağlayamayan kullanıcılar için ise bir reklam sistemi oluşturulacak. Kullanıcılar istedikleri ürünleri günlük veya aylık olarak öne çıkarmanın yanında, doğrudan kendi profillerini de öne çıkararak daha fazla kişiye ulaşabilirler.

BİNANCE’YE %10 KAMPANYALI KOMİSYON İNDİRİMİ İLE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN VE +%25 BNB İNDİRİMİNİ DE KULLANARAK KAYIT OLUN.

Bunlara ek olarak, sadece sistem içi değil sistemin dışında da çeşitli reklam çalışmaları yapılacak. Ekip bu sayede herkesin para kazanabildiği daha âdil bir pazarlama şeması gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca her gün 10 yeni kullanıcıya da ücretsiz reklam hakkı verilecek.

Smaugs NFT projesinin sunduğu en büyük avantajlardan biri de işlem kesintilerinin (fee ücreti) oldukça düşük seviye olması. Ethereum ağındaki sistemlerde 3 dolar ile 50 dolar arasında olan kesintiler, Smaugs NFT platformunda sadece 10 cent ile 50 cent arasında değişiyor.

Projenin partner ve sponsorları arasında Tosdis FinanceDappNuls ve CertiK bulunuyor. CertiK akıllı sözleşme ve blockchain ağlarını denetleyen, sadece merkeziyetsiz değil merkezi sistemler için de güvenlik çözümleri üreten bir firma. 17 Haziran 2021 verilerine göre Smaugs projesinin notu 100 üzerinden 91. Bunun oldukça olumlu olduğunu söylemek mümkün.

SMG token’ın toplam arzı 90 milyon. Ekip için ayrılan 10 milyon SMG 2 yıl, ortaklara verilen ve marketing için belirlenen 10’ar milyon SMG ise 1 yıl boyunca kilitli kalacak.

Smaugs NFT token şu anda PancakeswapBiki.com ve Bitmart borsalarında listeleniyor. Yakın bir süre içerisinde de büyük borsalardan birinde listelenmesi bekleniyor.

Smaugs Projesinin Web Sitesi: https://www.smaugs.com
Pancakeswap Bağlantısı: https://exchange.pancakeswap.finance/
Smaugs Türkiye Komünitesi Telegram kanalı: https://t.me/smaugscommunity_tre
Smaugs Uluslararası Telegram kanalı: https://t.me/smaugscommunity
Smaugs Whitepaper: https://smaugs.com/smaugs-whitepaper-tr.pdf
Smaugs Road Map: https://smaugs.com/smaugs-roadmap.png
Smaugs Coinmarketcap Sayfası: https://coinmarketcap.com/currencies/smaugs-nft

Kaynak: Kriptoda.com

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir