Siyasete atılan OnlyFans’ın seksi yıldızı Rocio Pino, kadınlara meme estetiği sözü verdi

featured

Hamile olan ve vücudunun büyük bölümü dövmeli olan Rocio, göğüs ameliyatı vaadinin 6 Haziranda yapılacak olan seçimde milletvekili olması durumunda yerine getireceğini söyledi.

OnlyFans sitesinde açtığı sayfa ile ismini duyuran Rocio , merkez sol partiden adaylığını koydu.

Sonora eyaletinden adaylığını koyan Rocio’nun, yarı çıplak fotoğraflar ile seçim kampanyası yapması toplumda şaşkınlık yarattı.

Bedava meme estetiği sözü

2017 yılında meydana gelen depremzedelere yarım ettiğini söyleyen Rocio’nun seçim vaadi kadınların bedava meme estetiği ameliyatı olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Rocio’nun diğer seçim vaatlerinden biri de kız çocuklarını küçük yaşta tacize karşı eğitme ve ailelerine bakmayan erkeklerin cezalandırılması olduğunu söyledi.

Pino, web sitesinde 2017 Chiapas depreminden etkilenen kurbanlara gönüllü olarak yardım ettiğini ve siyasete girmek istemesinin sebebinin bu olduğunu söyledi.

Ana seçim vaadi olarak tüm kadınlara ücretsiz meme büyütme garantisi veren Pino’nun diğer seçim vaatleri arasında kızlara erken yaşlardan itibaren okulda istismarı öğretmek, çocuklarının yetiştirilmesine maddi katkıda bulunmayan erkeklere yaptırım uygulamak ve kadınları siber suçlardan korumak için yasalar çıkarmak yer alıyor.

Pino, göğüslere atıfta bulunan kampanya sloganını “Oylarınız benim için iki kişiliktir” (With me, your vote counts for two) olarak belirledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir