Siyaset kulislerini sallayan iddia! Canan Kaftancıoğlu görevden alınacak mı?

Seçim hezimeti sonrası iç hesaplaşmanın başladığı CHP’de, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yerine Gürsel Tekin’in getirileceği öne sürüldü.

featured

Seçim hezimeti yaşayan CHP‘de kaos halen sürüyor. Değişim taleplerini görmezden gelen Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmamakta kararlı. Ekrem İmamoğlu ise CHP Genel Başkanlığı için ciddi hamlelerde bulunuyor.

KILIÇDAROĞLU CANAN KAFTANCIOĞLU’NU GÖREVDEN ALACAK MI?

Koltuğunu sağlamlaştırmak isteyen Kılıçdaroğlu cephesi her fırsatta ‘devam’ mesajı verse de parti tabanı istifa taleplerini yüksek sesle dile getiriyor. Ancak bu ses CHP Genel Merkezi’nde görmezden geliniyor.

Değişim seslerinin yankılandığı CHP’de MYK üyelerinden başlayarak danışmanlarına kadar değiştiren Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni bir atama geldiği iddiası ortaya atıldı.

Siyasi yasak alan Canan Kaftancıoğlu’nun ardından boş kalan CHP İstanbul İl Başkanlığı görevine, Gürsel Tekin’in atanacağı iddia edildi.

“KAFTANCIOĞLU YERİNE GÜRSEL TEKİN GETİRİLECEK” İDDİASI

Gazeteci Hasan Basri Akdemir, Tekin ile yaptığı görüşmenin ardından konuyla ilgili son bilgiyi paylaştı.

Akdemir, “Gürsel Tekin ile konuştum. İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili kendisine ulaşmış bir tebliğin olmadığını ancak böyle bir ihtimalin olduğunu söyledi. Sn Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, İstanbul üzerine konuştuklarını da ekledi. Benim anladığım kadarıyla Gürsel Bey’in beklentisi var.” ifadelerini kullandı.

İddialara ilişkin Gürsel Tekin cephesinden başka bir açıklama yapılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir