Sivasspor’da Servet Çetin dönemi resmen başladı!

Demir Grup Sivasspor, Servet Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Servet Çetin, "Burası benim için çok değerli ve başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Çoşkulu, rakibi ısıran bir takım oluşturacağımızı söyleyebilirim" dedi.

featured

Sivasspor, teknik direktörlük görevine getirdiği Servet Çetin ile 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

“BAŞARIYA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde Başkan Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler yer aldı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz yaptığı açıklamada, “Yeni bir başlangıç olacak, sadece imza değil, bir birlikteliğin devamı ve taçlandırması diye düşünüyoruz. Servet Çetin hocamızla önümüzdeki yıllarda uzun beraberlikler kurmak için bugün akdimizi imza altına alıyoruz. Hem camiamız hem de hocamız için hayırlı olur. Daha önce Fenerbahçe’de görev yaparken, oradan ayrıldığında görüştüğümüzde Sivasspor’a gelmeyi istediğini, ’kazandığım parayı Sivasspor’a hediye edip ayrılmak istiyorum’ demişti. Sezon sonu elini kolunu yerine getirerek ayrılacak durumda olmasına rağmen, Galatasaray’a transferlerinde sözleşme olmamasına rağmen kazandığı parayı bize iade ederek ayrılmıştı. Hem o sana futbolu ile hem de giderken bu sözün hakkını vermişti. Teknik adam olmaya karar verdikten sonra Rıza hocamızla 7 yıllık bir beraberliği söz konusu. Son 4 yılı kulübümüzde geçirdi. Takımımızı en iyi tanıyan isim olduğunu düşünüyoruz. Son 4 yılda kendisini yakından tanıma fırsatı buldu. Bizim için en iyi tercihin Servet Çetin olacağına karar verdi yönetim kurulumuz. Tekrar Avrupa kupalarında yerimizi almak en büyük hedefimiz. Yayın gelirlerinin, kulüp gelirlerinin azaldığı, masraflarının arttığı dönemdeyiz. Gençlerimize önem vererek, yenilerini kazandırarak, onları değerlendirip satarak, kulübümüze bir temel kazanç ve ufuk getirmeyi düşünüyoruz. Hocamızla da düşüncelerimizin aynı paralelde olduğunu biliyoruz. Taraftarımızın da desteği ile mücadeleci bir kolej takımı oluşturarak başarıya ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir