Sinan Oğan’dan Kılıçdaroğlu’na: “Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu da kendisini başarılı buluyor”

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun içine düştüğü durumu gülerek anlattı. yen Oğan, muhalefetin içine düştüğü durumu da CHP'den verdiği örnekle özetledi. "Türk siyasetinde kendisini başarısız bulan kimse yok" diyen Oğan, "Seçimi kaybeden Sayın Kılıçdaroğlu da kendisini çok başarılı buluyor." diye konuştu.

featured

Türkiye tarihi seçimleri geride bırakırken muhalefette seçim hazımsızlığı sürüyor. Seçimi kaybetmesine rağmen tüm istifa seslerine kulağını tıkayan Kılıçdaroğlu ise bu hezimeti başarı olarak yorumluyor.

“SEÇİMİ KAYBEDEN KILIÇAROĞLU DA KENDİSİNİ BAŞARILI BULUYOR”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, katıldığı Habertürk TV canlı yayında, seçim sürecinde yaşadıklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kısıtlı imkanlarla büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen Oğan, muhalefetin içine düştüğü durumu da CHP’den verdiği örnekle özetledi.

“Türk siyasetinde kendisini başarısız bulan kimse yok” diyen Oğan, “Seçimi kaybeden Sayın Kılıçdaroğlu da kendisini çok başarılı buluyor.” diye konuştu. Oğan sözlerinin devamında neden Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldığını da anlattı.

“AK PARTİ CENAHINDAN HERHANGİ BİR ELEŞTİRİ ALMADIM”

Cumhur İttifakı’nın kendisine olan yaklaşımını anlatan Oğan, “Ben şu hakkı teslim edeyim. Birinci turda seçimin bitmesini bizim adaylığımız engellemiş olmasına rağmen AK Parti cenahından bir eleştiri almadım. Önceden anlaşmış falan da değiliz. Normalde Cumhur İttifakı’nın beni linçlemesi lazımdı. Ama beni kim linçliyor? Seçimin ikinci turunda bir şans daha kazanan sonuçta seçim bu ikinci tura kalan seçimi Kılıçdaroğlu da kazanabilirdi. Yani ben bir şans daha sağlamışım burada. Cumhur İttifakı eleştirmiyor, Millet İttifakı eleştiriyor. “ diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir