Bursa’da on binlerce vatandaş ülkücü şehit Sinan Ateş’i uğurladı

Dün Ankara'da sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cenazesi, Bursa'ya getirildi. Cenaze önce Ateş'in baba evine, daha sonra Ulu Cami'ye götürüldü.

featured

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş, dün Ankara’da motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurularak yaralanan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı ise omzundan yaralandı.

BABA EVİNDE HELALLİK ALINDI

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in (38) cenazesi, Bursa’ya getirildi. Mezarlıklar Müdürlüğü’ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Ateş’in cenazesi, Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Ateş’in yakınları ve arkadaşlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Burada yapılan duanın ardından Doç. Dr. Ateş’in cenazesi Bursa Ulu Cami’ye götürüldü. Cenazeye farklı illerden çok sayıda kişi de katıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin cenazeye katılmaması ise dikkat çekti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Valiliği, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Benzer Haberler
sinan-ates-kim-vurdu
Sinan Ateş suikastıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
sinan-ates-firat-yilmaz
Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun doğum gününde şehit oldu! Sinan Ateş’in yürek yakan son paylaşımı…
sinan-ates-video
Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş nereli, kaç yaşındaydı? Neden öldürüldü?

Valilikten yapılan açıklamada, “Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir.” ifadesine yer verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir