Yeni Gülşen’imiz hayırlı olsun! ‘Baba akü yok’ dedirten olay: Simge Sağın’ın elbisesinin yarısı yok…

Konserden konsere koşan şarkıcı Simge Sağın için, ‘’Yeni Gülşen’’ yorumları yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yine hayranlarıyla buluşan güzel popçu kıyafet seçiminde oldukça cesur davrandı. Ünlü popçu, omzundan ayak bileğine kadar olan derin yırtmaçlı elbiseyle sahneye çıktı. Sağın’ın kıyafeti için, ‘’Baba akü yok.’ diyesim geldi. Simge elbisenin yarısı yok’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Son dönemde iddialı sahne kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren romantik şarkıların kraliçesi Simge Sağın, Sarıyer’deki bir mekanda konser verdi.

DEKOLTESİYLE NEFES KESTİ

Sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan güzel popçu kıyafet tercihi ile de göz kamaştırdı. Konserinden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Simge, derin dekolteli elbisesiyle adeta nefes kesti.

Simge Sağın’ın fotoğraflarını gören İrem Derici dayanamadı: ‘Belinin kıvrımına kurban!’

“GÜLŞEN GİTTİ, SİMGE GELDİ”

41 yaşındaki şarkıcı, derin yırtmaç detaylı sahne kıyafetine hayranları yorum ve beğeni yağdırdı. Şarkıcının kıyafetini beğenenler kadar abartılı bulanlar da oldu.

Bazı kullanıcılar şarkıcıyı “Gülşen gitti, Simge geldi”, ‘’Baba akü yok.’ diyesim geldi. Simge elbisenin yarısı yok’’ sözleriyle eleştirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir