Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yayın tarihi belli oldu

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrollerinde yer aldığı Show TV'de ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili yeni bir gelişme oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihi ne zaman sorusu yanıt buldu. Merakla beklenen dizinin 21 Ekim Cuma günü yayınlanması planlanıyor. Türkoğlu'nun sevenleri dizi için geri sayıma başladı.

featured

Emanet dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kızılcık Şerbetin‘de Doğukan Güngör ile partner olacak olan Sıla Türkoğlu’nun hayranları diziyi merakla bekliyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kızılcık Şerbeti’nin hangi gün yayınlanacağı sonunda belli oldu. Senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı diziyi Ketche yönetiyor. Dizide başlıca rolleri Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman paylaşıyor.

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesinin ardından gelişen çarpıcı olayları konu alıyor.

Geçtiğimiz günlerde çekimleri İstanbul’da başlayan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca; Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler rol alıyor. Show TV’nin diziyi 21 Ekim Cuma günü yayınlamayı planladığı konuşuluyor.

Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nin afişi yayınlandı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir