PKK gelini Semra Güzel kodesi boyladı, HDP’li Sezai Temelli kudurdu! Boyuna bakmadan tehditler savurdu

"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan arandığı için İstanbul'da MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla gözaltına alınan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı. Güzel'in tutuklanmasının ardından sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan HDP'li Sezai Temelli, "Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız." sözleriyle tehditler savurdu.

featured

“Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” (Bölücü terör örgütü PKK) suçundan arandığı için İstanbul’da gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HDP’li Semra Güzel tutuklandı

KÜSTAH TEHDİT!

Semra Güzel’in tutuklanmasının ardından HDP’li Sezai Temelli, konuya ilişkin Twitter hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Temelli, “Bir babanın başına Diyarbakır’ı yıktınız; Diyarbakır vekilimizi de zulümle gözaltına alarak düşmanlığınızı bir kez daha gösterdiniz. Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız.” ifadelerini kullandı.

“MUTLAKA HESAP SORACAĞIZ”

HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

“Semra Güzel’in tutuklanması halkların iradesi olduğu gerçeğini değiştirmez. Tarihten ders almayanlar tarih önünde hesap vermeye mahkûmdur. Akp-Mhp iktidarından halkımızla birlikte mutlaka hesap soracağız.” 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir