Şeyma Subaşı’nın milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin lüks arabası çalıntı çıktı!

featured

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin lüks Ferrarisi’nin çalıntı olduğu ortaya çıktı. İtalyan Paolo Provenzi, aracın kendisine ait olduğunu ve 2003’te Imola’dan çalındığını öne sürdü. İşte detaylar…

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve arkadaş grubuyla birlikte Miami’de tatil yapan Şeyma Subaşı’nın neredeyse her gün binip video ve fotoğraf çektiği sevgilisine ait olan lüks aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Mahkemelik oldu

İtalyan isim Paolo Provenzi’nin şikayeti üzerine ortaya çıkan olayda, Provenzi aracın kendisine ait olduğunu ve 2003’te Imola’dan çalındığını iddia etti. Şikayetin ardından iş insanı Mohammed Alsaloussi ise sadece 349 adet üretilen 1996 yapımı Ferrari F50 modelini 2019 yılında 1,95 milyon dolara satın aldığını açıkladı. Aracın çalıntı olduğunu bilmeden aldığını öne süren Mohammed Alsaloussi, mahkeme karşısına çıkacak.

İlk fotoğrafını 4 Ocak’ta paylaşmıştı

Şeyma Subaşı, 1.5 yıl birlikte olduğu İtalyan DJ Guido Senia’dan geçen yaz ayrılmıştı. Uzun süredir Miami’de tatil yapan sosyal medya fenomeni, 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir